Számlázás


A jelentkezéskor megjelölt díjról és szolgáltatásokról a „Club Service” Kft. elektronikus számlát állít ki a jelentkező által megadott számlázási címre. A szervezőiroda jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.

A Club Service Kft. papír alapú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.
Az elektronikus számlát a szervezőiroda a megadott e-mail címre küldi el. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel a számlázás ügyében – szükség esetén – a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot.
Amennyiben a számlázási rovatot hiányosan tölti ki, megrendelését nem áll módunkban elfogadni! A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük olvashatóan és pontosan megadni!
Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül fogad el a szervezőiroda.
Ennek feltétele az indokot tartalmazó levél elküldése.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség!

Jelentkezése akkor válik véglegessé, amikor a megrendelt szolgáltatások költségei – a rendezvényt megelőzően – beérkeznek a szervezőiroda bankszámlájára.

Általános Szerződési Feltételek (PDF fájl – 230kb)