Tájékoztatjuk, hogy a Hotel Füred**** Spa & Conference-ben már nem tudunk szállást biztosítani, mert betelt. Szállást a rendezvény helyszínének közvetlen szomszédságában található Flamingó és Wellness Konferencia Hotel****-ben tud foglalni.

A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2019. április 26-ig beérkezett megrendelés esetén tudjuk garantáltan biztosítani. Kétágyas elhelyezés esetén, kérjük a szobatárs nevét – a vele történt előzetes egyeztetést követően – feltüntetni. (Kétágyas szoba csak két fő részére igényelhető.) A szállásigényeket a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tudjuk kielégíteni! A „Club Service” Kft. részletes visszaigazolást küld Önnek a megrendelt szolgáltatásokról.

Szálláslehetőségek és szobaárak:

Hotel Füred**** Spa & Conference
8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 20.

Szálloda
A 2016-ban felújított Hotel Balatonfüred szívében, közvetlen a Balaton partján, festői környezetben, csodálatos panorámával várja vendégeit. A legmodernebb technikai eszközökkel kialakított konferencia termeiben nyújt ideális helyszínt a konferencia lebonyolításához.

Szobák
A szállodába érkező vendégeket 174 classic kétágyas szoba várja, melyek LCD TV-vel, telefonnal, széffel, hajszárítóval, mini-bárral és légkondicionálóval felszereltek. Vezeték nélküli internet kapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen hozzáférhető. Pazar kilátás nyílik a tihanyi félszigetre, a Balatonra, illetve a várost körülölelő hegyekre, szőlőültetvényekre. A szobák nemdohányzók.

Szobaárak:
Szoba 1 fő részére: 30 500 Ft/szoba/éj
Szoba 2 fő részére: 35 000 Ft/szoba/éj (17 500 Ft/fő/éj)

Balatoni panorámás szoba 1 fő részére: 36 000 Ft/szoba/éj
Balatoni panorámás szoba 2 fő részére: 41 000 Ft/szoba/éj (20 500 Ft/fő/éj)
Az ár tartalmazza a szállás, a büféasztalos reggeli költségét, a wellness részleg használatát, az ÁFA-t és az IFA-t.


Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****
8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 16.

A hotel közvetlenül a Hotel Füred mellett található.

Szálloda
A hotel nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vízi világával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szauna komplexumával várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket.

Szobák
A szálloda három épületében 181 légkondicionált, kényelmes szoba áll a vendégek rendelkezésére. A lakóterek LCD TV-vel, telefonnal, széffel, hajszárítóval, mini-bárral és légkondicionálóval felszereltek. Vezeték nélküli internet kapcsolat a szálloda egész területén ingyenesen hozzáférhető. A szobák nemdohányzók.

Szobaárak:
Szoba 1 fő részére: 28 600 Ft/szoba/éj
Szoba 2 fő részére: 33 600 Ft/szoba/éj (16 800 Ft/fő/éj)
Az ár tartalmazza a szállás, a büféasztalos reggeli költségét, a wellness részleg használatát, az ÁFA-t és az IFA-t.