• s01.jpg
  • s02.jpg
  • s03.jpg
Minden rendezvény költségvetését teljesen egyedi kalkuláció alapján készítjük, az Ügyféllel konzultálva, naprakész árakkal.
Korábbi rendezvényeinket a Referenciáink menüpont alatt találja.
A megrendelő igényének és a kongresszus költségvetésnek megfelelő színvonalú étkezést biztosítunk a résztvevőknek, különböző helyszínekre kitelepülve is.
Partnereink a magyar és nemzetközi konyha különlegességeit felvonultatva, magas színvonalú kiszolgálással, terítékkel nyújtanak maradandó gasztronómiai élmény.
Vállaljuk meghívók, jelentkezési lapok, programfüzet, absztrakt gyűjtemény és egyéb anyagok elkészítését, illetve a szükséges egyéb anyagok, kellékek (pl. kongresszusi táska, toll, jegyzetfüzet) beszerzését,
szükség esetén címkézése, nyomását.
Cégünk saját fejlesztésű, minden igényt kielégítő on-line regisztrációs rendszere nagyban megkönnyíti és leegyszerűsíti a résztvevők jelentkezését és szállásfoglalását. A bejelentkezett vendégeknek részletes visszaigazolást küldünk a megrendelt szolgáltatásokról és folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot. Naprakészen vezetjük a résztvevők regisztrációját, a nyilvántartásokat és igény szerint aktuális regisztrációs listát adunk a megrendelőnek. Természetesen honlapunkról a papír alapú jelentkezési lap is letölthető és faxon, postai úton vagy e-mail-en elküldhető irodánknak.
Amennyiben igény van rá, megfelelő mennyiségű és minőségű szobát foglalunk, különböző árkategóriákban, a vendégek igényének megfelelően. 
Igen. A rendezvény létszámának, a felmerülő teremigények és a költségvetés figyelembevételével a kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb helyszínt.